Management

Vårt mål är att alla vi samarbetar med ska ha möjlighet att uppnå sin fulla potential. För att nå dit behövs frihet och trygghet inom de områden som våra klienter inte har så stor kunskap om, allt för att full fokus ska hållas på sitt huvudområde. Våra grundstenar i alla samarbeten är att vi ser över klientens varumärke, alla praktiska saker som upptar mycket tid och frambringar onödig stress, kropp & själ samt såklart själva yrkeskarriären. Såklart kommer  innehållet i denna grund att individanpassas för samtliga inblandade.

Turnering

Att som förening åka på ett träningsläger inför en ny säsong är ett mycket viktigt inslag i uppbyggnaden för en lyckad säsong. Här vill man att allt ska hålla hög standard allt ifrån träningsanläggningar till hur frukosten serveras. Vi kan helheten där spelare, ledarstab, sponsorer m.fl känner sig tillfredsställda.

I dagsläget organiseras och projektleds två stora träningsturneringar i Portugal och Dubai.

http://www.theatlanticcup.com/
http://www.dubai-internationalcup.com/

Fotbollsskola

Portugal är världsledande vad gäller fotbollsutbildning. Under en veckas tid kommer deltagarna på Stefan Schwarz fotbollsskola att drillas av portugisiska tränare som varit med och format Ronaldo med flera. Förutom möjligheter till att bli en bättre spelare bjuds det på roliga kvällsaktiviteter och bra gemenskap.

Plats: Cascais, Portugal.

Premiär 2017.

Boken ”De kallade mig Gud”

I denna memoar berättar Stefan Schwarz om de intensiva fotbollsåren – om allt från när landslaget ”grävde guld i USA” till de efterföljande gyllene åren när han frälste fansen med sin passionerade och hårda spelstil. Han berättar om klubbarna, tränarna, vännerna och familjen. Men också om sitt beslut att lägga fotbollsskorna på hyllan. För Stefan har det alltid handlat om att gå in i striden tillsammans. Att vinna striden tillsammans. En för alla. Alla för en.