Konferens

Låt er konferens bli något utöver det vanliga! Våra skräddarsydda helhetslösningar tar er till Cascais, Portugal och ett av våra utvalda exklusiva hotell med hög kundnöjdhet. Förutom konferens av toppklass får ni även ta del av Stefans Schwarz uppbyggda kontaktnät med restauranger, golf, vingårdar, jakt och fotboll som en del av möjligheterna.

Det går också att välja till föreläsningar med Stefan som garanterat höjer arbetsmoralen inom gruppen. Andra föreläsare vi arbetar med är Tommy Söderberg och Kjell Enhager. Ni reser de datum ni önskar.

Några av de aktiviteter vi kan erbjuda
i samband med er konferens.

Golf

Golf Magazine har rankat Oitavos Dunes golfbana i Lissabon på plats 65 av världens hundra bästa och vackraste golfbanor. För Stefan är Oitavos essensen av Portugals framsida…

Vin

 João Portugal Ramos är Portugals mest berömda vinproducent. Hans vingård på 1250 hektar ligger i Estremoz i Alentejo. Stefan och João har flera saker gemensamt, men bägge älskar vin och fotboll.

Fotboll

Portugal, Benfica och Stefan Schwarz i symbios borgar för kvalitet. De inhemska godbitarna som Portugal som land står för. Ett Benfica som kanske har europeisk toppfotbolls mest trogna och dedicerade supporters. En Benfica-ambassadör och legendar i Stefan Schwarz som ciceron och en garant för att du som resenär får en chans att uppleva portugisisk fotboll som ingen annat fått. Det är vårt utgångsläge.

Jakt

Alcoutim är lugnet själv och ligger mellan Serra do Caldeirao och Guadiana River. Med jakt i centrum formas en cuisine av kött, gris, lamm och fisk från flod.

Nedan ser ni några av våra kunder…